cPanel Webmail Clienti Contact


Politica De Confidentialitate

APPNOR MSP S.R.L. (“Appnor”) in calitate de operator al site-ului www.simplisimo.ro se angajeaza sa protejeze intimitatea utilizatorilor mentinand datele personale ale acestora private si confidentiale. Aceasta politica de confidentialitate este in conformitate cu (1) legislatia completa de confidentialitate din Uniunea Europeana, incluzand Directiva EU 95/46/EC despre protectia indivizilor in legatura cu datele personale si manipularea acestora, si cu (2) legislatia aplicabila in Romania incluzand Legea 677 2001 actualizata pentru protecţia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal şi libera circulaţie a acestor dat

Aceasta politica de confidentialitate stabileste practicile de confidentialitate ale Appnor si ofera informatii despre identitatea Appnor, despre scopul prelucrarii de date ale Appnor, despre categoriile de destinatari ai acestor date, despre existenta dreptului de acces al utilizatorului si al celui de a rectifica datele personale, la fel ca si dreptul utilizatorului de a interveni si de a se opune.

Vizitand website-ul la adresa: www.simplisimo.ro sau oferind datele personale catre Appnor prin alte mijloace, acceptati practicile descrise in aceasta Politica de confidentialitate.

Definitii

a) date cu caracter personal - orice informații referitoare la o persoană fizică identificată sau identificabilă; o persoană identificabilă este acea persoană care poate fi identificată, direct sau indirect, în mod particular prin referire la un număr de identificare ori la unul sau la mai mulți factori specifici identității sale fizice, fiziologice, psihice, economice, culturale sau sociale;

b) prelucrarea datelor cu caracter personal - orice operațiune sau set de operațiuni care se efectuează asupra datelor cu caracter personal, prin mijloace automate sau neautomate, cum ar fi colectarea, înregistrarea, organizarea, stocarea, adaptarea ori modificarea, extragerea, consultarea, utilizarea, dezvăluirea către terți prin transmitere, diseminare sau în orice alt mod, alăturarea ori combinarea, blocarea, ștergerea sau distrugerea;

c) stocarea - păstrarea pe orice fel de suport a datelor cu caracter personal culese;

d) sistem de evidență a datelor cu caracter personal - orice structură organizată de date cu caracter personal, accesibilă potrivit unor criterii determinate, indiferent dacă această structură este organizată în mod centralizat ori descentralizat sau este repartizată după criterii funcționale ori geografice;

e) operator - orice persoană fizică sau juridică, de drept privat ori de drept public, inclusiv autoritățile publice, instituțiile și structurile teritoriale ale acestora, care stabilește scopul și mijloacele de prelucrare a datelor cu caracter personal; dacă scopul și mijloacele de prelucrare a datelor cu caracter personal sunt determinate printr-un act normativ sau în baza unui act normativ, operator este persoana fizică sau juridică, de drept public ori de drept privat, care este desemnată ca operator prin acel act normativ sau în baza acelui act normativ;

f) persoană împuternicită de către operator - o persoană fizică sau juridică, de drept privat ori de drept public, inclusiv autoritățile publice, instituțiile și structurile teritoriale ale acestora, care prelucrează date cu caracter personal pe seama operatorului;

g) terț - orice persoană fizică sau juridică, de drept privat ori de drept public, inclusiv autoritățile publice, instituțiile și structurile teritoriale ale acestora, alta decât persoana vizată, operatorul ori persoana împuternicită sau persoanele care, sub autoritatea directă a operatorului sau a persoanei împuternicite, sunt autorizate să prelucreze date;

h) destinatar - orice persoană fizică sau juridică, de drept privat ori de drept public, inclusiv autoritățile publice, instituțiile și structurile teritoriale ale acestora, căreia îi sunt dezvăluite date, indiferent dacă este sau nu terț; autoritățile publice cărora li se comunică date în cadrul unei competențe speciale de anchetă nu vor fi considerate destinatari;

i) date anonime - date care, datorită originii sau modalității specifice de prelucrare, nu pot fi asociate cu o persoană identificată sau identificabilă.

j) cookie - sir de caractere alfanumeric, trimis de un server unui browser web și apoi trimis înapoi (nemodificat) de către browser, de fiecare dată când accesează acel server. Cookie-urile sunt folosite pentru autentificare precum și pentru urmărirea comportamentului utilizatorilor

Cine este Appnor

Appnor este o firma romaneasca cu sediul in Bucuresti, Str. Promoroaca Nr. 5, Etaj 2, Camera 1, Sector 1, Bucuresti, inregistrat in Registrul Comertului cu Nr. J40/11100/2010, CUI 27709080 si inregistrata ca operator de date cu caracter personal la Autoritatea Naţională de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal sub nr.18815. Puteti contacta Appnor cu cereri referitoare la Politica de confidentialitate oricand la: legal@appnor.com.

Ce date prelucreaza Appnor

Appnor prelucreaza informatii personale (de ex prenume si nume, adresa, nr telefon, adresa e-mail, informatii cont de plata), adresa IP, selectia de produse si servicii si alte lucruri care ne ajuta sa identificam utilizatorii individual.

Care este scopul prelucrarii datelor

Appnor prelucreaza datele personale in scopul executarii contractului in care utilizatorul este parte si pentru alte scopuri cum ar fi imbunatatirea uzabilitatii siteului Appnor si a serviciilor oferite

Appnor poate folosi datele personale pentru (i) crearea contului de acces si incheierea contractului de prestari servicii (ii) sondaje de opinie si analiza pentru imbunatatirea serviciilor (iii) imbunatatirea uzabilitatii siteului Appnor (iv) acordarea de suport clientilor (v) contactarea clientilor prin trimiterea de comunicari, notificari, facturi etc (vi) prevenirea comunicatiilor nedorite (“spam”) (vii) trimiterea de newsletters si materiale promotionale in baza acceptului anterior (viii) oferirea posibilitatii de de a descarca diverse aplicatii software oferite de Appnor sau partenerii sai (ix) receptionarea sugestiilor de imbunatatire a site-ului Appnor si a opiniilor despre functionalitatile siteului si despre informatiile oferite etc

Appnor garanteaza ca datele personale vor fi:

  • prelucrate cu bună-credință si respectand legea
  • colectate in scopurile explicite, legitime detaliate mai sus si nu vor fi prelucrate ulterior in moduri incompatibile cu aceste scopuri
  • adecvate, relevante si nu excesive in raport cu scopurile pentru care sunt colectate si/sau prelucrate ulterior
  • precise si actualizate la zi si ca toate masurile rezonabile au fost luate pentru corectarea sau stergerea datelor incorecte sau incomplete, tinand cont de scopul pentru care au fost colectate
  • mentinute intr-o forma care permite identificarea utilizatorilor, nu mai mult decat este necesar pentru scopurile in care au fost colectate sau in care vor fi procesate ulterior

Cum prelucreaza Appnor datele personale

a) Informatii colectate de la utilizatori

In general, Appnor solicita utilizatorilor sa furnizeze date personale direct, prin e-mail, corespondenta scrisa, convorbiri telefonice, formulare web standard sau alte mijloace.

Pentru a accesa serviciile prestate de Appnor, un utilizator trebuie sa creeze un cont pe siteul Appnor, furnizand urmatoarele informatii: nume, adresa e-mail, adresa de domiciliu sau loc de munca, numar telefon. In alte cazuri, Appnor poate cere utilizatorului informatii suplimentare in scopuri de securitate sau pentru a-i furniza utilizatorului servicii suplimentare.

Pentru a facilita accesul utilizatorilor la serverele sale, Appnor poate stoca unele date personale ale utilizatorului de ex adresa e-mail, parola, intrebare si raspuns secret etc. In plus, daca utilizatorul face plati sau tranzactii prin intermediul siteului sau, Appnor poate retine detaliile de cont bancar, numele si tipul de tranzactie efectuata etc

Cind un utilizator neautentificat acceseaza siteul sau de pe computer, telefon mobil sau tableta, Appnor colecteaza date anonime, care nu pot fi asociate cu o persoana identificata sau identificabila, furnizate de browser cum ar fi locatia, adresa IP, ce alte pagini a vizitat, motorul de cautare si cuvintele utilizate pentru a ajunge pe pagina Appnor, durata vizitei pe site, pagini accesate si interactiune in site etc

Appnor foloseste “cookies” pentru autentificare, stocarea preferintelor din site, identificarea sesiunilor server-based sau alte operatiuni care pot fi indeplinite prin stocarea de informatii text. Appnor foloseste si “web beacons” pentru monitorizarea activitatilor utilizatorilor care viziteaza siteul sau care trimit e-mailuri (in special pentru detectarea e-mailurilor “spam”). In cazul trimiterilor de newsletters, reclame sau e-mailuri cu oferte promotionale, Appnor poate poate determina daca destinatarul a deschis mailurile si care au fost link-urile accesate cu scopul de a oferi informatie personalizata be baza intereselor si preferintelor destinatarului.

Utilizatorii pot impiedica monitorizarea acestor activitati prin dezactivarea cookies care este disponibila in meniul de configurare al browserului.

b) Informatii colectate de la terti

Appnor poate colecta date personale sau anonime prin intermediul a terte parti, dar numai in scopurile descrise mai sus. Appnor nu va fi tinut raspunzator pentru eventuala neconformare a tertelor parti cu prevederile legale aplicabile si relevante referitor la transferul datelor personale

Sursele de colectare a datelor includ, dar nu se limiteaza la, platforme, programe si parteneri de reclama sau alte siteuri care impartasesc informatii cu Appnor. In acest sens, Appnor primeste informatii despre actiunile utilizatorilor pe alte siteuri vizitate, reactia vizitatorilor la diverse reclame postate pe siteul Appnor comparativ cu reclame pe alte siteuri etc

Transferul în străinătate al datelor cu caracter personal

Datele personale prelucarate de catre Appnor pot fi transferate intr-un alt stat in scopul stocarii sau prelucrarii numai daca tertul stat asigura un nivel adecvat de protectie legala. Datele personale prelucrate de Appnor pot fi transferate si/sau prelucrate numai in Uniunea Europeana sau catre o organizatie din S.U.A. care respecta in intregime principiile din cadrul “E.U.-U.S. Safe Harbor”

Drepturile clientilor

In conformitate cu prevederile Legii nr.677/2001 cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal, utilizatorii au urmatoarele drepturi:

  • dreptul la informare
  • dreptul la acces la date
  • dreptul de interventie
  • dreptul de opozitie
  • dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale
  • dreptul de a se adresa justitiei
  • dreptul sa faca plangere la autoritatea de supraveghere

In vederea exercitarii drepturilor mai sus prevazute utilizatorul va inainta Appnor o cerere intocmita in forma scrisa, datata si semnata, in care poate arata daca doreste ca informatiile sa ii fie comunicate la adresa dataprotection@appnor.com, sau printr-un serviciu de corespondenta care sa asigure ca predarea i se va face numai personal.